Roosje en de vliegende bloemen

Kleine Roos vraagt zich af wanneer ze leert vliegen. Om haar heen ziet ze allemaal vliegende bloemen. Ze leert niet vliegen, zegt haar moeder. O. Kan ze de vliegende bloemen dan naar haar toe laten komen? Ook niet! Maar misschien wel heel dicht bij... Kleine roos leert hoe.


Dit verhaal, vertelt door de nu grote Roos, is vermakelijk en leerzaam. Het gaat over waarom vlinders niet op rozen af komen. het bevat rijmpjes, liedjes en een tastbare verrassing.
Geschikt voor kinderen van 6 t/m 10 jaar.

Deze vertelling is ook te boeken met muzikale ondersteuning door harpiste Nicole de Veer.

Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Verhaal op maat

Vrolijke gebeurtenissen

Wilt u een verhaal verteld hebben voor een vrolijke speciale gelegenheid? Geef mij uw ingrediënten, minstens 6 weken voor de vertel datum en ik maak een passend verhaal.
U kunt er ook voor kiezen om mij een bestaand verhaal te laten vertellen of voorlezen. Uiterlijk 4 weken voor de vertel datum boeken. 

Droevige gebeurtenissen

Verhalen tellen zeker ook bij verdriet. Ze kunnen troost bieden. Misschien wilt u graag een verhaal of een gedicht laten horen, op een begrafenis, aan een zieke dierbare of anderszins. Maar het lukt u niet om dat zelf te doen. Wellicht kan ik u vervangen.

Harpiste en saxofoniste Nicole de Veer kan bij elke gelegenheid zorgen voor muzikale ondersteuning van het verhaal.

Bent u geïnteresseerd? Heeft u een eigen voorstel?
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.